НАЈНОВИЈЕ НА САЈТУ

децембар 2014

Вести до 2015.

31/12/2014 // 0 Коментара

22. новембар 2014. ГЛАВНИ ОДБОР СИНДИКАТА Седница Главног одбора Синдиката Телеком Србија а.д. [...]